Ceres 3 Deluxe

Ceres 3 Deluxe

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Luxueus
De Ceres 3 Deluxe is de ideale scooter voor binnen en buiten gebruik. Deze biedt net als het standaard model Ceres 3 comfort, elegantie en rijcomfort. Deze scooter heeft een vernieuwde gestroomlijnde stuurkolom en een deltastuur. Dit stuur heeft het grote voordeel dat je de hendel naar je toe kan knijpen, wat zorgt voor beter rijgemak en rijcomfort. Het bedieningspaneel bestaat uit grote, duidelijk leesbare symbolen. ​De Ceres 3 Deluxe heeft ook zwaardere batterijen ten opzichte van de Ceres 3 en 4. Hierdoor kan je toch een stuk langer rijden. Standaard voorzien van een spiegel, draaibare luxestoel met hoofdsteun, mandje en anti-slip mat. De scooter heeft ook zwaardere batterijen dan de Ceres 3 en 4, waardoor je een stuk verder kunt rijden. Opties als krukken-, stok- of rollatorhouder, een tweede spiegel en opbergbox ontbreken hier niet.

 

Graag meer info Folder Opties Vermeiren.be Prijslijst Vermeiren FOLDER

 

- Batterij: 2 x 50 amph
- Snelheid: 12 km/u
- Actieradius : 35 km
- Kleur Champagne
- Lengte: 1270 mm
- Breedte : 610 mm
- Hoogte: 1160 mm
- Bodemvrijheid: 100 mm

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !