Luggie

Luggie

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Overal meeneembaar
De Luggie scooter is de ideale transport scooter. Handig voor korte afstanden, opplooibaar in minder dan een minuut en meeneembaar zoals een reiskoffer met wieltjes op de boot, trein of het vliegtuig (inclusief de originele batterij in de originele doos!). Extra handig om te besturen in restaurants, winkels of kleinere ruimtes. Inclusief een verbreedbaar stuur voor een betere grip en een lichaamsgewicht tot 114 kg.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Snelheid: 6 km/u
- Batterijen : 2 x 8,5 amph
- Actieradius: 20 km
- Kleur: Champagne
- Lengte : 982 mm
- Breedte : 455 mm
- Hoogte : 860 mm
- Max gewicht 114 kg

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !