Sedna Premium

Sedna Premium

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Superieure transportscooter: makkelijk mee te nemen
De Sedna Premium is het superieure model van de Sedna. Sedna Premium heeft in hoogte verstelbare, wegklapbare armsteunen en een draaiende zit waardoor u makkelijk op en af de scooter kan gaan. De scooter is volledig opvouwbaar in vier eenvoudige stappen, zodat u hem overal mee naartoe kan nemen, op de boot of de trein. De Sedna Premium is handig te bedienen in kleinere ruimtes zoals winkels en restaurants. De ideale scooter voor korte afstanden.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Snelheid: 8 km/u
- Batterijen : 2 x 11,5 amph
- Actieradius: 15 km
- Kleur: Rood
- Lengte : 960 mm
- Breedte : 530 mm
- Hoogte : 840 mm
- Max gewicht 115 kg

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !