Venus 4 Sport Air

Venus 4 Sport

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Comfortabele binnen en buiten scooter
De Venus 4 sport is een luxueuze en comfortabele binnen- en buitenscooter. Dankzij de draaibare stoel en de wegklapbare armsteunen zal een transfer vlot verlopen. Luchtbanden, Usb aansluiting voor gps of gsm en een aangepast deltastuur maken deze scooter heel comfortabel. De scooter is voorzien van verlichting en is zeer gemakkelijk demonteerbaar in 4 delen zonder extra gereedschap. Door gebruik te maken van zwaardere batterijen kunnen we met deze scooter toch een stuk verder rijden. Ook een verhoogde bodemvrijheid zorgt voor minder problemen bij het nemen van een dorpel of trottoir.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Snelheid: 6 km/u
- Batterijen : 2 x 20 amph
- Actieradius: 16 km
- Kleur: zilvergrijs
- Usb aansluiting voorzien
- Luchtbanden
- Lengte : 1040 mm
- Breedte : 550 mm
- Hoogte : 900 mm
- Bodemvrijheid: 110 mm

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !