Carpo 2 Eco

Carpo 2 Eco

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Comfortabel, Luxueus en Economisch
Ga je voor afstand, dan moet je bij deze scooter zijn. De Carpo 2 Eco is een scooter met standaard 90 amph batterijen. Door deze te voorzien tot een snelheid van 10 km/u kunnen we een afstand halen van ongeveer 60 km. De Carpo 2 eco heeft een zeer moderne look, goede vering, luxueuze en draaibare stoel die ingesteld kan worden en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Standaard heeft de scooter een heel eenvoudige bediening. Hierdoor kan iedereen met deze scooter rijden. Twee spiegels, hoofdsteun, mandje en een anti-slip mat mankeren niet. Opties zoals krukken-, stok-, rollatorhouder en opbergbox kunnen voorzien worden. Evenwel een afdekhoes om de scooter proper weg te zetten tijdens de wintermaanden.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Batterij: 2 x 90 amph
- Snelheid: 10km/u
- Actieradius: 60 km
- Kleur: Blauw
- Optioneel: Rood, Zwart, Bruin, Champagne
- Lengte: 1660 mm
- Breedte: 660 mm
- Hoogte: 1420 mm
- Bodemvrijheid: 120 mm
- Usb aansluiting voor gps of telefoon

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !