Carpo 2 Special

Carpo 2 Special Edition

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Net iets anders
Met de Carpo 2 Special Edition hebben we geprobeerd de voordelen van de Carpo 4 limited en de Carpo 2 te combineren. Zo hebben we de Carpo 2 Special Edition 125 mm verkleind, zodat deze compacter is. Deze scooter heeft dezelfde wielen als de Carpo 4 Limited zodat u nog meer grip hebt op de baan. Deze scooter heeft de accu's, motor en controller meegekregen van de Carpo 2 Sport, zo heeft de Carpo 2 Special Edition ook het comfort van de Carpo 2. De Carpo 2 Special Edition is modieus aangekleed met zijn volledig zilveren kleur en de accenten in het rood. Zo is het stiksel van de stoel ook rood in plaats van zwart. Deze scooter wordt standaard voorzien van een elektronisch display, indien gewenst kan ook het analoge display worden meegeleverd met de Carpo 2 Special Edition.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Batterij: 2x 75 amph
- Scherm: LCD
- Snelheid: 15 km/u
- Actieradius: 41 km
- Kleur: champagne
- Lengte: 1535 mm
- Breedte: 660 mm
- Hoogte: 1390 mm
- Bodemvrijheid: 210 mm

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !