Carpo 2 Sport

Carpo 2 Sport

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

Compact, Robuust en Luxueus
De Carpo 2 sport is de scooter voor wie kiest voor een actievere of snellere rijstijl. De hele goede vering, een luxueuze stoel die instelbaar is, 2 spiegels, anti-slipmat, usb aansluiting en mandje maken deze scooter heel compleet. Met zijn Lcd scherm kan je direct je snelheid, uur, batterijindicatie enz... aflezen. Deze scooter is ook programmeerbaar. Wil je bijvoorbeeld een tragere acceleratie, kleinere remafstand, dan is dit mogelijk. Alles kan ingesteld worden op maat van de gebruiker. Opties als krukken-, stok-, rollatorhouder, extra opbergbox ontbreken hier niet. Tevens kan je een overtrek kopen voor je scooter om deze tijdens de wintermaanden netjes weg te zetten.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Batterij: 2 x 90 amph
- Snelheid: 18 km/u
- Scherm: LCD
- Optioneel: Analoog
- Actieradius: 45 km
- Kleur: Rood
- Optioneel: Champagne, Zwart, Bruin, Blauw
- Lengte: 1660 mm
- Breedte: 660 mm
- Hoogte: 1420 mm
- Bodemvrijheid: 140 mm
- Usb aansluiting voor gps of telefoon

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !