Carpo 2 St.

Carpo 2 Standaard

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Comfortabel, robuust en luxueus
De Carpo 2 standaard is een moderne buitenscooter. De goede vering, luxueuze en draaibare stoel die ingesteld kan worden en verkrijgbaar in verschillende kleuren maken deze scooter een topper. De contactsleutel is speciaal centraal geplaatst. Hierdoor kan je de scooter aan en uit zetten met je hand van voorkeur. Eveneens hebt je de mogelijkheid om zwaardere batterijen te voorzien. Hierdoor vergroot je de actieradius. Standaard heeft de scooter een Lcd scherm. Je leest direct de snelheid af, het uur, de afstand enzovoort. Twee spiegels, hoofdsteun, mandje, usb aansluiting en een anti-slip mat mankeren niet. Er is eveneens een functie voorzien zodat je met een hand zowel vooruit als achteruit kunt rijden. Opties zoals krukken-, stok-, rollatorhouder en opbergbox kunnen voorzien worden. Evenwel een afdekhoes om de scooter proper weg te zetten tijdens de wintermaanden.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Batterij: 2 x 75 amph
- Scherm: LCD
- Snelheid: 15 km/u
- Actieradius: 45 km
- Kleur: Champagne
- Optioneel: Rood, Zwart, Bruin, Blauw
- Lengte: 1660 mm
- Breedte: 660 mm
- Hoogte: 1420 mm
- Bodemvrijheid: 120 mm
- Usb aansluiting voor gps of telefoon

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !