Carpo 4

Carpo 4

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Comfort op 4 wielen
De Carpo 4 is een ideale buitenscooter. De stuurkolom is eenvoudig te positioneren door middel van een gasveer. Daarenboven kan je de luxueuze zetel nog verschuiven zodat je perfect gepositioneerd zit. Veiligheid en comfort zijn dus verzekerd. De bediening is gemakkelijk te interpreteren. Eenvoudige knoppen met duidelijke symbolen. Meer moet dat niet zijn. De mogelijkheid om de zetel er af te nemen bestaat. Zo kan je hem eventueel toch vervoeren. 2 spiegels, mandje en anti slip mat behoren tot de standaard. Ook deze scooter is programmeerbaar. Wil je iets actiever rijden, dan kunnen we zonder probleem de acceleratie een beetje aanpassen. Wil je de remafstand inkorten, ook dit kan. We zetten deze scooter perfect op maat. De opties van krukken-, stok-, rollatorhouder en extra bagagebox ontbreken ook hier niet. Eveneens bestaat er de mogelijkheid om een overtrek hoes te bestellen. Dit om de scooter netjes weg te bergen tijdens de wintermaanden.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- 2x spiegels
- Batterij: 2 x 75 amph
- Optioneel: 2 x 80 amph
- Snelheid: 15 km/u
- Actieradius: 45 km
- Optioneel: 55 km
- Kleur: Champagne
- Lengte: 1450 mm
- Breedte: 660 mm
- Hoogte: 1200 mm
- Bodemvrijheid: 150 mm

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !