Carpo 4 Limited

Carpo 4 Limited

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Comfort en Luxe in één op 4 wielen
De Carpo 4 Limited Edition is een krachtige en comfortabele driewielscooter voor buitenshuis. Deze scooter is elektronisch programmeerbaar en standaard voorzien van een LCD scherm. Hierop kan je uur, afstand, snelheid, batterijindicatie en dergelijke op aflezen. Optioneel kan je kiezen voor zwaardere batterijen van 80 amph. Hiermee vergroot je de actieradius. Opties als krukken-, stok-, rollatorhouder en extra bagagebox zijn voorzien. Evenals een afdekhoes om de scooter tijdens de wintermaanden netjes weg te zetten.

 

Graag meer info  Folder  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- 2x spiegels
- Batterij: 2 x 75 amph
- Optioneel: 2 x 80 amph
- Snelheid: 15 km/u
- Actieradius: 45 km
- Optioneel: 55 km
- Kleur: Bruin
- Lengte: 1450 mm
- Breedte: 660 mm
- Hoogte: 1200 mm
- Bodemvrijheid: 150 mm

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !