Mercurius 4 LTD

web Mercurius 4 LTD   3q view champagne

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze en het is vaak prettig een bepaald model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie of een demonstratie bij uw dealer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

De complete buitenscooter
De Mercurius 4 Limited Edition heeft alles wat u mag verwachten van een scooter.
Dit is een zeer complete en volwaardige scooter met een luxe uitstraling. De Mercurius 4 LTD wordt uitgevoegd met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller. Hij is ook uitgerust moet 2 USB poorten. Opladen van de gsm of aansluiten van GPS vormt geen probleem meer.
Met een maximale snelheid van 15 kilometer per uur kan de Mercurius 4 LTD zeer goed meekomen in het verkeer en leent hij zich ook goed voor langere recreatieve ritten in de natuur.

 

Graag meer info  Folder  Youtube  Opties  Vermeiren.be  Prijslijst  Vermeiren FOLDER

 

- Batterij: 2x 75 amph
- Scherm: LCD
- Snelheid: 15 km/u
- Actieradius: 40 km
- Kleur: champagne
- Lengte: 1430 mm
- Breedte: 680 mm
- Hoogte: 1355 mm
- Bodemvrijheid: 115 mm

 

ZEER BELANGRIJK: voor een terugbetaling via uw mutualiteit na goedkeuring bij specialist moet u het formulier 19 en 19 bis bij ONS afleveren en NIET aan uw mutualiteit!!!!

Voor onze Scootmobiel klanten hebben wij een extra depanage service aan huis, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen !